Dette gjør single nordmenn på valentinsdagen

Category: Nyheter 30 0

Februar er en måned som er fylt med søte teddybjørner og røde roser. Som singel passer ikke dette så bra. På tirsdag er det valentinsdagen, og nå vet man hva mange single nordmenn velger å gjøre på denne kjærlighetsdagen.

– Det er den desidert beste nettdatingsdagen i hele februar. Statistikk viser at flere single enn vanlig er aktive på Møteplassen på valentinsdagen, sier Emma Edespong fra en av Nordens største datingnettsteder, Møteplassen, med over 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge.

Det ser ikke helt ut til å stemme at det er den store nedturdagen for alle single. I en undersøkelse på Møteplassen synes hele 73% at valentinsdagen er som ”hvilken som helst annen dag”. 27% føler seg litt ensomme.

– Det er herlig at de fleste single ser ut til å holde motet oppe. Jeg synes at valentinsdagen ikke bare handler om å vise kjærlighet til en partner. Ring en venn eller gjør litt stas på noen andre som betyr mye for deg, tipser Emma.

Det er en perfekt dag å prøve nettdating på
Hvis du er singel og leter etter noen å dele livet med, kan det føles fantastisk deilig å være omgitt av andre mennesker som vet akkurat hvordan du har det.

– Valentinsdagen er virkelig en perfekt dag for nettdating, jeg skjønner at mange velger å komme til oss på denne dagen. I år inviterer vi til en ekstra stor kjærlighetsfest der vi bombarderer hverandre med oppmuntring og kjærlighet. Hvis man ikke tidligere har prøvd seriøs nettdating, er dette en super mulighet til å prøve. Alle nye medlemmer tilbys nemlig helt gratis dating hos oss på denne dagen, sier Emma Edespong som har tro på at det blir en herlig dag, uansett om man har partner eller ikke.

Related Articles

Add Comment