Her er Oslos aller beste datingsteder

Her er Oslos aller beste datingsteder

Høsten er høysesong for dating og de single intensiverer nå jakten på den perfekte date. Etter at daten er landet, står en ny utfordring for tur. Hvor skal man møtes? Vi har svaret! I en fersk undersøkelse fra Match.com kårer hundrevis av single sitt aller beste datingsted i Oslo.

Hver uke går 2600 norske single på date via Match.com. Tradisjonelt sett har kaffe og kino vært en sikker vinner, men undersøkelsen avslører at norske single er friskuser selv på date. En av Oslo-favorittene er nemlig en date i Frognerparken, hvor man kan nyte hyggelig selskap i inspirerende omgivelser. Vi er heller ikke fremmed for en date med moderne kunst i fokus. Mange av de single trekker frem Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen som det perfekte stedet for et første eller andre treff. Hvis sulten tar overhånd, har de single også tips til hvor man kan nyte et bedre måltid eller ta en uformell drink.

Oslo-singles toppliste – her vil vi gå på date (i vilkårlig rekkefølge):

  • Frognerparken
  • Astrup Fearnley-museet
  • Oslo Mekaniske
  • Delicatessen Grünerløkka
  • Ekebergrestauranten

– Mange single synes det kan være utfordrende å foreslå hvor daten skal være. Derfor har vi, med hjelp fra norske single, funnet de mest datingvennlige stedene i Oslo. Resultatene viser at det enkle ofte er det beste – en spasertur i Frognerparken er nemlig en av de aller mest populære datingaktivitetene, sier Leyla Öfwerström i Match.com.

Eier og daglig leder av tapasrestauranten Delicatessen er veldig fornøyd med å havne på topplisten over datingsteder i Oslo, men er ikke overrasket.

– Dette var utrolig morsomt! Jeg tror grunnen er at stemningen her er avslappet, noe som gjør at stedet passer perfekt til en koselig og uformell date. Det overrasker meg ikke at vi er blant Oslos beste datingsteder. Jeg kjenner faktisk folk som har vært her på første daten, og som senere har bestilt catering fra oss til bryllupet sitt, sier Rodrigo Belda, eier og daglig leder av Delicatessen.