Her er Trondheims aller beste datingsteder

Her er Trondheims aller beste datingsteder

Høsten er høysesong for dating og de single intensiverer nå jakten på den perfekte date. Etter at daten er landet, står en ny utfordring for tur. Hvor skal man møtes? Vi har svaret! I en fersk undersøkelse fra Match.com kårer hundrevis av single sitt aller beste datingsted i Trondheim.

Hver uke går 2600 norske single på date via Match.com. Tradisjonelt sett har kaffe og kino vært en sikker vinner, men undersøkelsen avslører at norske single er friskuser selv på date. En av Trondheim-favorittene er nemlig en date på Ladestien, hvor man kan nyte hyggelig selskap i vakker natur. Hvis sulten tar overhånd, har de single også tips til hvor man kan nyte et bedre måltid eller ta en uformell drink.

Trondheim-singles toppliste – her vil vi gå på date:

  • Ladestien
  • Søstrene Karlsen
  • Tyholt-tårnet
  • Gamle Bybro
  • Baklandet Skydsstation

– Mange single synes det kan være nervepirrende å foreslå hvor daten skal foregå. Derfor har vi, med hjelp fra norske single, listet opp de mest datingvennlige stedene i Trondheim. Resultatene viser at det enkle ofte er det beste – en spasertur i friske omgivelser på Ladestien er nemlig en av de aller mest populære datingaktivitetene, sier Leyla Öfwerström i Match.com.

Daglig leder av restauranten Søstrene Karlsen er veldig fornøyd med å havne på topplisten over datingsteder i Trondheim, men er ikke overrasket.

– Det er morsomt å bli kåret til Trondheims beste datingsted. Vi synes det er stas, og det er nok en naturlig følge av å drive en stor restaurant, sier Nina Cathrine Karlsen, daglig leder i Søstrene Karlsen.