Single menn, her er de single kvinnene

Single menn, her er de single kvinnene

Det finnes mange ulike måter å treffe andre single på. På datingnettstedet Møteplassen møtes single ikke bare på nettet, men også på Møteplassens årlige treningsreise til Portugal. De single kvinnene har allerede bestilt billetter til Portugal, og nå venter de på at mennene skal gi dem selskap i solen.

Treningsbølgen i Norge har eksplodert de siste årene. Nå går også trening og dating hånd i hånd. På Møteplassens treningsreise omgås de single både i treningsøktene og i baren. Om dagen legges det opp ulike treningsaktiviteter for de single, og om kvelden er det felles middag og sosial omgang i baren. For dem som ikke vil være med på alle aktivitetene, finnes det andre måter å være sosial på. Ta en golfrunde i solen, utfordre noen til en tennismatch eller slapp av på stranden under den varme portugisiske solen. Hvis man vil ha litt storbyliv i løpet av ferien, er det mulig å ta en dagstur over til Sevilla i Spania.

– Det er svært populært å dra på treningsreiser sammen med andre single. Spesielt blant single kvinner, som liker å dra på slike arrangementer. Hvert år er kvinnene svært raskt ute med å bestille plasser til treningsreisen. Mennene er derimot alltid litt mer avventende, spesielt i begynnelsen, sier Julia Tungström, presseansvarlig hos Møteplassen.

For menn som vil treffe single kvinner, er dette en god anledning. En uke på stranden i Portugal er en herlig opplevelse. Kombinasjonen av ferie sammen med andre single og morsom trening, gjør dette til en uforglemmelig uke.