Single nordmenn kårer den ultimate juledaten

Single nordmenn kårer den ultimate juledaten

Julen rykker stadig nærmere og med høytiden kommer også et ønske om mer romantikk blant single nordmenn. Match.com har gjennomført en omfattende undersøkelse blant 1900 single nordmenn for å kartlegge deres forhold til romantikk, dating og høytider. De single er i modus for å date i julen, og har i den forbindelse kåret den ultimate juledaten.

Hver uke går 2600 nordmenn på date via nettdatingstjenesten Match.com, og det forventes mange nye matcher også under årets store høytid. Den ferske undersøkelsen viser et stort potensialet for mer romantikk i julen. Norske single oppgir nemlig at det er nettopp i ferier samt til jul og nyttår at de savner romantikken mest. Dermed ligger alt til rette for romantiske krumspring de kommende ukene.

«Når man som singel får en pause fra en hektisk hverdag er det naturlig at ønsket om romantikk dukker opp. Mange opplever at de har mer tid, og derfor er det store muligheter for å be ut noen man liker på date i løpet av årets siste uker», sier Anna Bofeldt i Match.com.

Fra nett til den ultimate juledaten

Juleundersøkelsen avdekker at aktivitetsbaserte dater definitivt troner på topp på listen over ultimate juledater i år. Det kan tyde på vi går inn i en tid hvor man har bedre tid og overskudd til mer kreative og aktive dater. De single har talt, under kommer en liste over de mest attraktive datene den kommende høytiden, perfekt for de som ikke helt vet hva de skal finne på. Det ser ut til at vi går inn i en romantisk tid!

Toppliste over ultimate juledater:

  1. Måneskinnstur på ski i marka
  2. Julekonsert
  3. Tur på julemarked
  4. Romjulspils på puben
  5. Julefilm på kino
  6. Aketur
  7. En tur i skibakken
  8. Skøytetur på glattisen